Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Patru elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu” în finala competiției naționale de bussines Compania Anului

E. Negruţiu
Tools
Typography

Patru elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda s-au calificat la faza națională a competiției Compania Anului organizată de Junior Achievement România.

Dan Darius, Părduț Cristian,  Pop Andrada și Soporan Emilia, elevi în clasa a X-a, au înființat o companie-elev care produce și comercializează vafe cu ciocolată, miere și nucă. Ei și-au elaborat planul de afaceri, au participat cu produsele lor la târgurile organizate în școală, iar organizatorii competiției le-au apreciat spiritul de antreprenorial, organizarea foarte bună a echipei și curajul în asumarea riscurile. Ca urmare, compania lor, HeartWaffels, a fost selectată în finala din 22 mai 2019, de la București.

Competițiile JA sunt cele mai mari competiții europene de antreprenoriat, adresate tinerilor care doresc să dezvolte un concept de business (competiția JA Business Plan Challenge 2019) și să îl testeze ulterior pe piață prin lansarea și conducerea unei afaceri pilot sau a unui start-up, împreuna cu prietenii și colegii lor (competiția JA Company of the Year 2019 - Compania Anului). Competițiile cuprind două secțiuni, Elevi, respectiv Studenți, și se desfășoară în perioada noiembrie 2018-mai 2019. Competiția Compania Anului este inclusă în Calendarul competițiilor școlare internaționale, naționale și regionale 2019.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS