Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

O nouă ediţie a concursului “Apa, o prioritate mondială” la Colegiul “Emil Negruţiu”

E. Negruţiu
Tools
Typography

Colegiul „Emil Negruțiu” Turda organizează a noua ediție a concursului școlar regional „Apa, o prioritate mondială” înscris în Calendarul activităților educative regionale al Ministerului Educației. Proiectul își propune să conștientizeze opinia publică, în general și elevii, în special, asupra importanței gestionării responsabile a resurselor de apă pentru prezervarea vieții și a sănătății pe Pământ.

Concursul este structurat pe trei secțiuni – power point, poster, desene – și este adresat atât elevilor din gimnaziu cât și celor din liceu. La această ediție participă 78 de proiecte din 7 județe (Buzău, Cluj, Mures, Olt, Sibiu si Alba). Evaluarea proiectelor va fi făcută de o comisie formată din specialiști de la S.C. Compania de Apă Arieș,  Administrația Națională Apele Române, Fundația de Ecologie și Turism „Potaissa” și Primaria Turda.

Rezultatele evaluării vor fi făcute publice joi, 22 martie 2018, începând cu ora 14.00, când la Colegiul „Emil Negruțiu” se va desfășura ceremonia de premiere.

Coordonator proiect
prof. Carmen Andronache

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS