Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Elevi de la “Emil Negruţiu” implicaţi în proiectul FAST. Pot reuși tinerii în agricultură?

E. Negruţiu
Tools
Typography

Colegiul „Emil Negruțiu” a demarat la începutul lunii mai proiectul FAST - Ferme Agricole Sustenabile în Timp  care își propune să-i aducă pe elevi mai aproape de realitățile din domeniul agricol și al industriei alimentare.

Astfel, timp de patru zile, 15 elevi ai colegiului, vor vizita o fermă de vaci de lapte, o fermă de porci, o unitate de procesare a laptelui și una de procesare a cărnii, o cooperativă agricolă, se vor întâlni cu antreprenori de succes în marketizarea produselor lor și vor discuta cu experți ai USAMV Cluj și ai Direcției Agricole Cluj despre oportunitățile de viitor în domeniul agricol. Participanții vor descoperi ce înseamnă lanțul valoric scurt în agricultură și importanța stăpânirii acestuia pentru un mic producător.

Proiectul „FAST” este finanțat de Fundația Civitas și este parte a unui program mai larg susținut de Romanian-American Foundation și care implică opt licee cu profil agricol din România, printre care și Colegiul „Emil Negruțiu” Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS