Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Bobocii ROCK & ROLL de la VICTOR UNGUREANU

V. Ungureanu
Tools
Typography

Pentru a-i primi cum se cuvine la noi în liceu pe bobocii din acest an, clasa a XII-a L3, îndrumată de doamna profesor Diana Spălnăcan, a organizat Balul Bobocilor în data de 02 noiembrie 2012 la cantina Mechel din Câmpia Turzii.

Tema balului a fost "Liceenii Rock’n Roll".
Organizatorii au făcut ca totul să fie perfect pentru boboceii noştri. Au conceput probele astfel încât să le fie scoase în evidenţă toate calităţile muzicale, de cultură generală, actorie, şi - nu în ultimul rând - de dans. Au avut grijă să menţină o atmosferă plăcută şi amuzantă în acelaşi timp.
Dar cum orice concurs nu se ţine fără un juriu, am avut şi de această dată un juriu minunat format din personae excepţionale: doamna director adjunct Monica Cherecheş, domnul viceprimar Dorin Lojigan, doamna profesor Mirela Băginean, doamna profesor Cristina Şopterean, elevii Andreea Maxim, Gabriel Maxim - Miss şi Mister boboc din anul 2009 - şi Adrian Călean.
Între probe atmosfera a fost întreţinută cu muzică bună şi majoretele “No name”.
După deliberarea juriului au fost premiaţi concurenţii. Premiile au fost înmânate bobocilor, de către Miss şi Mister Boboc din anul 2009.
Printre premiile acordate bobocilor au fost oferite şi tricouri personalizate, tricouri realizate în cadrul firmei de exerciţiu „Life Style”.
Miss şi Mister Boboc din acest an fost Călin Ciungan din clasa a IX a L 2 şi Alina Daniel din clasa a IX a L 3.
După concurs petrecerea a continuat cu artistul de muzică rap CUMICU, până la orele 1200. Petrecerea nu s-a oprit aici!!!!!!!! Petrecăreţii au fost însoţiţi de CUMICU la After Party în Club Armaghedon.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS