Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Pavel Dan, 2012 - DECADES: Time Travelers | FOTO

P. Dan
Tools
Typography

Pe data de 9 septembrie 2012 a avut loc Balul Bobocilor al liceului “Pavel Dan” din Câmpia Turzii, evenimentul desfăşurându-se într-o locaţie inedită: sala de sport a municipiului.

Tema balului organizat de elevii clasei a 12-a A a fost, de asemenea, una specială, concurenţii călătorind timp, în perioada anilor '30 - '80.
În concurs în care au participat 13 perechi, primele două probe au trebuit pregătite din timp de concurenţi, acestea constând în prezentarea unui moment artistic şi a unui dans reprezentativ pentru perioada respectivă.
După primele doua probe, cinci echipe au fost eliminate.
Următoarele trei probe au constat în reprezentarea unor cuvinte arhaice printr-un desen, o cursă inedită şi compunerea unui cântec acompaniat de o chitară.
Concurenţii au declarat că s-au simţit nemaipomenit, numid balul ca fiind “unul de milioane”.
La final, concurenţii au fost premiaţi.

Premiul pentru Miss Boboc a mers către Cristina Matei, elevă în clasa a 9-a D, iar Mister Boboc a fost desemnat Tudor Sevan, elev în clasa a 9-a B. Miss Popularitate a fost desemnată Noema Maier, alături de Mister Boboc Dragoş Cuc, ambii elevi ai clasei a 9-a B.
Au mai fost premiaţi şi elevii Ruxandra Bărbuş alături de partenerul său Cătălin Bota din clasa a 9-a A, pentru cel mai bun dans şi echipa formată din Andreea Bruchental, din clasa a 9-a B, şi Horea Popa, din clasa a 9-a A, pentru cel mai bun moment artistic.
Ca invitaţi special îi menţionăm pe cei de la echipa de karate din Turda şi trupa de majorete “Angels”.
Elevii din clasa a 12-a A au dansat în deschiderea concertului oferit de Skizzo Skillz, care a făcut un show incendiar.
After party-ul a avut loc in “Club Underground”, unde elevii au petrecut până in zori.
A fost un eveniment foarte reuşit, unde toată lumea s-a simţit bine!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS