Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

31
Sun, May
187 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Continuăm modernizarea școlilor și liceelor!”

Diverse
Typography

Primarul Cristian Matei anunţă că la Turda modernizarea instituţiilor de învăţământ continuă: “O parte din lucrări au fost finalizate, iar altele sunt în plină desfășurare”. În plus, primarul municipiului Turda oferă şi explicaţii privind unităţile de învăţământ care beneficiază de lucrări.

Școala Gimnazială “Teodor Murășanu“ - s-au efectuat pana în prezent zugrăveli, refacere grupuri sanitare, parchet nou, renovat săli de sport, inclusiv cu tarchet, au fost înlocuite ușile cu tâmplărie PVC, a fost anvelopată clădirea de pe str. Gh. Barițiu integral, urmând clădirea de pe str. Dr. Ioan Rațiu. Valoare: 2.660.514,70 lei.

Școala Gimnazială “Avram Iancu“ - s–au recompartimentat sălile, rezultând astfel trei săli de clasă, sală de mese, bucătărie, grupuri sanitare. S-au făcut lucrări de izolație exterioară și totodată lucrări de modernizare a instalațiilor de apă, gaz metan și curent electric. Acest spațiu este destinat programului “Școală după școală”, dar și altor activități extracurriculare, fiind un spațiu deosebit de util elevilor, părinților și profesorilor. Lucrările au fost în valoare de 810.960 lei.

Școala Profesională Poiana – a fost schimbat acoperișul, s-a realizat termoizolație la fațadă, zugrăveli fațadă, s-au montat geamuri și uși din tâmplărie PVC, s-a montat instalație de încălzire cu centrale termice, reparații zidărie, tencuieli, zugrăveli, schimbare pardoseli în toate sălile de clasă, în sala profesorală, compartimentele administrative și pe holurile școlii; reabilitarea și modernizarea grupurilor sanitare; reabilitare sală de sport.

De asemenea, precizările continuă:

Liceul Teoretic Liviu Rebreanu

LICEU

  • s-au finalizat lucrările de anvelopare termică
  • se lucrează la interioare (săli, grupuri sanitare, coridoare)

CANTINĂ

  • sunt în curs de execuție lucrările de anvelopare termică, de termo și hidroizolare a acoperișului
  • s-au finalizat lucrările de schimbare a tâmplăriei exterioare
  • se lucrează la modernizarea instalațiilor termice, sanitare și electrice

INTERNAT

  • s-au finalizat lucrările de înlocuire a tâmplăriei exterioare
  • sunt în curs de execuție lucrările de termoizolare a acoperișului

Lucrările sunt realizate cu fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS