Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

ISJ Cluj: Statistica generală la evaluarea naţională. Vezi topul şcolilor din judeţul Cluj!

Diverse
Tools
Typography

În urma centralizării rezultatelor înregistrate la Evaluarea Naţională de către absolvenţii clasei a VIII-a (înainte de contestaţii), sesiunea 2019, la nivelul județului Cluj, situația statistică generală relevă faptul că 87, 44% dintre elevii participanți la examen au obținut note peste 5 (cinci), județul Cluj situându-se pe primele locuri la nivel național.

La proba de Limba și literatura română au obținut note peste sau egale cu 5 (cinci) 90,77%, la proba de Matematică 80, 57% dintre elevi au obținut note peste sau egale cu 5 (cinci), iar la Limba maternă 98,03% dintre elevi au fost notați cu note mai mari sau egale cu 5 (cinci).

28 de elevi au încheiat examenul cu media generală 10.

Primele 5 școli din județul Cluj care au obținut mediile cele mai mari sunt:

  1. ColegiulNațional „Emil Racoviță” Cluj-Napoca- 9,45
  2. Liceul Teoretic Elf Cluj-Napoca-9,12
  3. ColegiulNațional „Gheorghe Șincai” Cluj-Napoca- 8,81
  4. ȘcoalaGimnazială „Ioan Bob” Cluj-Napoca- 8,66
  5. LiceulTeoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca- 8,66
  6. ColegiulNațional „Andrei Mureșanu” Dej- 8,62

Contestaţiile pot fi depuse în cursul acestei zile, în intervalul orar 14:00 - 20:00, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 29 iunie. Rezultatele finale vor fi publicate atât la avizierul unităților de învățământ, cât și online, pe site-ul dedicat - evaluare.edu.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS