Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

ISJ Cluj: Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019

Diverse
Tools
Typography

Etapa Națională a Campionatului Microsoft Office Specialist a fost organizată la București de Fundația EOS în parteneriat cu CertiproEducation și Microsoft România, ca parte a celui mai prestigios eveniment de validare a competențelor de utilizare a aplicațiilor Microsoft Office din lume.

Trei elevi de liceu vor reprezenta România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist (Microsoft Office World Championship – MOSWC), care va avea loc la New York, în perioada 28 – 31 iulie 2019.

Doi dintre cei trei elevi sunt ADRIAN BOIER și ADRIAN MUNTEAN, de la LICEUL DE INFORMATICĂ TIBERIU POPOVICIU CLUJ-NAPOCA și vor reprezenta România la secțiunile Word și respectiv Power Point. Toți se vor pregăti în următoarea perioadă de timp atât pentru bacalaureat, cât și pentru competiția din America.

FELICITĂRILE NOASTRE ELEVILOR ȘI PROFESORILOR CARE I-AU PREGĂTIT!COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS