Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

ISJ Cluj oferă informaţii despre simularea examenului naţional de evaluare naţională 2019

Diverse
Tools
Typography

În perioada 11 martie - 13 martie  2019 se desfășoară simularea examenului național de evaluare națională,  la clasa a VIII-a și, pentru prima dată, și la clasa a VII-a.

Pentru corecta dumneavoastră informare, Inspectoratul Școlar Județean Cluj vă pune la dispoziție datele statistice aferente județului Cluj, pentru acest demers- simularea națională, martie 2019.

În județul Cluj, 5191 de elevi vor susține simularea examenului național de evaluare națională 2019, la clasa a VIII-a și un număr de 5656 de elevi vor susține simularea examenului național de evaluare națională 2019,  la clasa a VII-a.

Simularea examenului național de evaluare națională pentru elevii din clasa a VIII-a și din clasa a VII-a se va desfășura  în 133 de centre de examen, unități de învățământ preuniversitar, la nivelul județului Cluj.

Calendarul simulării examenului de evaluare națională, martie 2019, este următorul:

  • 11 martie  2019, Limba şi literatura română - probă scrisă;
  • 12 martie 2019, Matematică - probă scrisă;
  • 13 martie 2019, Limba şi literatura maternă - probă scrisă - germană și maghiară;
  • 22 martie 2019, Afișarea rezultatelor.

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS