Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

500 de elevi şi profesori din judeţul Cluj premiaţi la Galele Excelenţei în Educaţie, Cluj-Napoca, octombrie 2018

Diverse
Tools
Typography

În cadrul Galelor Excelenţei în Educaţie, Cluj-Napoca, 2018, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj premiază performanțele înalte obţinute la olimpiadele internaționale și naționale, în anul şcolar 2017-2018,  de către elevii şi profesorii din judeţul Cluj.

Celebrarea excelenţei în educaţie la Cluj-Napoca va fi marcată prin organizarea a  două ceremonii de premiere, în care vor fi evidenţiate cinci unităţi de învăţământ preuniversitar care s-au remarcat în anul şcolar precedent pentru calitatea managementului instituţional, dar şi pentru rezultatele obţinute de către elevi şi de către profesori -  distincţii şi premii în bani pentru unităţile de învăţământ  de performanţă şi pentru unităţi de învăţământ  special şi din mediul rural, oferite directorilor de către conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi a Consiliului Judeţean Cluj.

Vor fi premiați elevii și profesorii care au obținut rezultate de excepție la olimpiadele internaționale și naționale în anul școlar 2017-2018.

CEREMONIA DE PREMIERE A OLIMPICILOR PE DISCIPLINE DE STUDIU DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL TEORETIC, TEHNIC ȘI SPECIAL se va desfăşura în data 3 octombrie 2018, începând cu ora 16:00, SALA AUDITORIUM MAXIMUM a UNIVERSITĂŢII BABEŞ-BOLYAI, CLUJ-NAPOCA, Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 5, Cluj-Napoca;

CEREMONIA DE PREMIERE A OLIMPICILOR PE DISCIPLINE VOCAȚIONALE DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ ȘI SPORTIV se va desfăşura în data de 5 octombrie 2018, începând cu ora 16:00, SALA AUDITORIUM MAXIMUM a UNIVERSITĂŢII BABEŞ-BOLYAI, CLUJ-NAPOCA, Str. Mihail Kogălniceanu, nr.5, Cluj-Napoca.

În egală măsură vor fi premiaţi, prin oferirea de diplome şi premii în bani, profesorii din învăţământul preuniversitar clujean care au obţinut  media 10 la Examenul național de definitivare în învățământ sau la Concursul național pentru ocuparea posturilor vacante, sesiunea 2018.

Ne vor onora cu prezenţa pentru înmânarea premiilor şi a distincţiilor reprezentanţi ai mediului academic şi universitar clujean, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale şi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

Vă invităm să ne fiţi alături în data de 3 octombrie 2018 şi 5 octombrie 2018, la Auditorium Maximum a U.B.B. Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00, pentru a-i cunoaşte şi a-i felicita  pe elevii şi profesorii clujeni care au reușit să fie adevărați ambasadori ai excelenței în educație și să reprezinte cu cinste Clujul în competiții educaționale de referință, naţionale şi internaţionale.

Biroul de presă al I.Ş.J. Cluj, Cluj-Napoca,   1.10.2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS