Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

CLUJUL PE PRIMUL LOC NAȚIONAL LA EXAMENUL NAȚIONAL DE BACALAUREAT 2018

Diverse
Tools
Typography

Azi, 4.07.2018  s-au afișat rezultatele la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

Pentru încă un an consecutiv Clujul este din nou primul județ în ierarhia națională, cu o promovabilitate de 81,14%.

7 unități de învățământ preuniversitar au înregistrat promovabilitate de 100%: Colegiul Național Emil Racoviță Cluj-Napoca; Colegiul Național George Coșbuc Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Gheorghe Șincai Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Janos Zsigmond Cluj-Napoca, Liceul Creștin Pro Deo Cluj-Napoca.

La  această sesiune a examenului național de Bacalaureat, la nivelul județului Cluj au fost înscriși  4.197 de candidați, 3.781 de elevi din promoția curentă, iar  416 elevi din promoțiile anterioare.

3  elevi din județul Cluj au obținut media 10: Damian-Buda Andrada-Ioana de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca; Drăgan Iulia- Andreea de la Colegiul Național Mihai Viteazul Turda și Drugan Maria Otilia de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Cluj-Napoca.

Eventualele contestații se depun azi 4 iulie 2018, între orele 12:00-16:000. Rezolvarea contestațiilor se desfășoară în perioada 5-8 iulie 2018, iar pe data de 9 iulie se vor afișa rezultatele finale.

“Mulțumim dragi elevi pentru această onoare, pentru această performanță, pentru acest rezultat al Clujului  care reconfirmă și în 2018 potențialul elevilor noștri, profesionalismul și dăruirea cadrelor didactice care  îi pregătesc temeinic pentru examenele naționale, fie că vorbim de Evaluare Națională sau de Bacalaureat”, afirmă inspectorul școlar general Valentin Claudiu Cuibus al IȘJ Cluj.

Felicitări tuturor!!!

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS