Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Câmpia Turzii - Evaluare Naţională 2018

Diverse
Tools
Typography

După cum vă arătam într-un material anterior, la Câmpia Turzii au participat la Evaluare Naţională 2018, 117 candidaţi, în 3 centre de examen: Licel Teoretic Pavel Dan,Şcoala Gimnazială Avram Iancu şi Şcoala Gimnazială Mihai Viteazul.

Din numărul total de candidaţi înscrişi la unităţile şcolare din municipiul Câmpia Turzii pentru susţinearea examenului de Evaluare Naţională - sesiunea iunie 2018, 9 elevi au obţinut medii peste 9.00, jumătate dintre ei fiind absolvenţi ai Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" - Câmpia Turzii.

Au fost înregistrate un număr de 6 contestaţii la Limba română din care 5 au fost soluţionate favorabil primind astfel note finale mai mari, iar una a avut ca rezultat o notă finală mai mică după recorectare.

La Matematică au fost depuse tot un număr de 6 contestaţii. Dintre acestea, 2 au primit o notă mai mare după reevaluare, 2 au rămas identice ca notele iniţiale, iar 2 au avut ca rezultate note mai mici în urma recorectării faţă de notele iniţiale.

La Câmpia Turzii, din cei 117 candidaţi înscrişi la examenul de Evaluare Naţională 2018, 96 de elevi au obţinut la toate probele de examen note minime 5.00, iar din totalul candidaţilor 9 elevi au medii peste 9.00, respectiv 7.69 % Nici la Câmpia Turzii nu s-a înregistrat un procent de promovabilitate 100 %, în sensul obţinerii notei minime 5.00 la fiecare probă de examen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS