Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Care au fost rezultatele la Evaluare Naţională 2018 în municipiile Turda şi Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Sâmbătă, 23 iunie 2018, au fost publicate rezultatele finale ale examenului de Evaluare Naţională 2018.

Aşa cum s-a întâmplat şi în anii anteriori, chiar dacă rezultatele finale au fost cunoscute doar începând cu data amintită, încă de la începutul săptămânii trecute unele unităţi şcolare din ţară, dar şi de la nivel local, unele oarecum îndreptăţile iar altele nu prea, au lansat pe piaţă veşti triumfale despre rezultatele examenului Evaluării Naţionale 2018 prin care se spunea că o şcoală sau un liceu e mai bun decât celelalte din zonă, deşi - mai zicem o dată - rezultatele finale au fost publicate doar în data de 23 iunie 2018, cum a fost prestabilit.

Tot ca în fiecare an, în baza acestor rezultate finale fiindcă aşa e firesc, Agora Media vă oferă o analiză la nivelul municipiilor Turda şi Câmpia Turzii, pentru fiecare dintre cele două localităţi. De asemena, precizăm că prin promovabilitate înţelegem faptul că un candidat a obţinut nota minimă 5.00 la fiecare probă de examen şi în consecinţă şi media trebuie să fie minim 5.00

La nivelul municipiilor Turda şi Câmpia Turzii s-au înscris un număr de 418 candidaţi pentru a susţine examenul de Evaluare Naţională 2018, respectiv 301 elevi în municipiul Turda şi 117 elevi în municipiul Câmpia Turzii, probele desfăşurându-se în 7 centre de examen în Turda şi 3 în Câmpia Turzii.

La Turda, din totalul candidaţilor înscrişi, un procent de peste 13 % reprezintă medii între 9.00 şi 10.00. În privinţa promovabilităţii, 220 de candidaţi au obţinut medii minim 5.00 - având şi note minim 5.00 la toate probele de examen - din cei 301 candidaţi înscrişi. Dacă nu avem în vedere notele, ci doar mediile, promovabilitatea este mai mare. La niciuna dintre unităţile şcolare nu a fost promovabilitate 100 %, în sensul obţinerii notei minime 5.00 la fiecare probă de examen.

La Câmpia Turzii, din cei 117 candidaţi înscrişi la examenul de Evaluare Naţională 2018, 96 de elevi au obţinut la toate probele de examen note minime 5.00, iar din totalul candidaţilor 9 elevi au medii peste 9.00, respectiv 7.69 % Nici la Câmpia Turzii nu s-a înregistrat un procent de promovabilitate 100 %, în sensul obţinerii notei minime 5.00 la fiecare probă de examen.

Vom reveni cu analize separate pentru fiecare localitate în parte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS