Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Toţi elevii din Turda şi Câmpia Turzii au fost repartizaţi la liceu

Diverse
Tools
Typography

Pe 19 iulie 2016 a avut loc pentru absolvenţii de gimnaziu, prima etapă de admitere în licee. Repartizarea computerizată s-a desfăşurat în baza mediei de admitere (75 % medie de la Evaluare Naţională, 25 % media anilor de gimnaziu) şi a propriilor lor opţiuni exprimate.

368 de elevi din Turda şi Câmpia Turzii au fost înscrişi pentru repartizarea computerizată în vederea admiterii la liceu, iar după etapa I procentul celor repartizaţi la liceu este de 100 %. La nivelul municipiului Turda, au participat 257 de absolvenţi de gimnaziu, toţi fiind repartizaţi în această primă etapă. Din municipiul Câmpia Turzii au participat la repartizarea computerizată un număr de 111 candidaţi, fiind admişi la liceu în totalitate.

La nivelul judeţului Cluj au fost înscrişi un număr de 3281 elevi, din care 3270 au fost azi reapartizaţi la liceu, 11 candidaţii – datorită opţiunilor prea puţine exprimate sau fiindcă au făcut alegeri nerealiste în raport cu rezultatele obţinute – nefiind repartizaţi în etapa I. Candidaţii au avut la dispoziţie un număr de 3668 locuri în liceele clujene, iar în urma primei etape de repartizare au rămas libere pentru etapa a doua, un număr de 398 de locuri dintre care 121 de locuri libere la unele licee turdene şi şi un număr de 24 de locuri la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii.

La nivel naţional, între primele 50 de unităţi şcolare, se află Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj Napoca – specializarea Matematică-Informatică, unde ultima medie de admitere este 9.46 Tot la nivel naţional, dintre candidaţii ce au participat la repartizarea computerizată, au fost 118 elevi cu media de admitere 10.00, judeţul Cluj fiind reprezentat de un singur elev şi anume Ionuţ Bratu de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Turda şi care a fost admis la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS