Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Informare privind desfășurarea probei scrise la alegere a profilului și a specializării – proba E.d), din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Diverse
Tools
Typography

Absolvenții claselor a XII-a au susținut astăzi, 4 iulie 2024, a treia probă din cadrul Examenului național de Bacalaureat, proba scrisă la alegere a profilului și a specializării – proba E.d).

Cei 4.438 candidați prezenți la această probă scrisă, în cele 17 centre de examen organizate în județul Cluj, au optat pentru una dintre următoarele 10 discipline, la alegere a profilului și a specializării_ Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie. Un număr de 40 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă de azi, iar 1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Reamintim faptul că există candidați din promoțiile anterioare care susțin doar una sau două probe, celelalte fiind promovate și recunoscute în sesiunile precedente ale examenului național de Bacalaureat. În județul Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă la Limba și literatura română – proba E.d) au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, astăzi, 4 iulie 2024, la ora 15:00.

Vineri, 5 iulie 2024 va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă–proba E.b)., pentru elevii care au studiat în limba minorităților naționale.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestațiile se pot depune în intervalul orar 12:00-18:00, în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 12 iulie. 

Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Informații utilie cu privire la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024 sunt disponibile, accesând următorul link: https://www.isjcj.ro/bacalaureat-2024/

Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Cluj pun la dispoziția celor interesați liniile TELVERDE, pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2023_Ministerul Educației – 0800 801 100, I.Ș.J. Cluj – 0800 816 264.

COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ, I.Ș.J. CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS