Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Patru Școli Locale ar Putea Avea Laboratoarele Dotate cu Noi Echipamente dacă Câștigă un Concurs pe Facebook!

Diverse
Tools
Typography

Proiectul Arieș EcoLab, al Asociației The Da Vinci System este finalist #RaiffeisenComunități. Ce este Arieș EcoLab? Un proiect prin intermediul căruia patru școli din zona Turzii au șansa să construiască niște superlaboratoare interdisciplinare, dotate cu laptopuri, videoproiectoare, table interactive și tehnologia Aarduino care se poate observa și în fotografie. În aceasta, de exemplu s-a creat un program cu Arduino care transmite prin senzori de lumină nivelul de umiditate al plantelor.

Trăim din păcate în două Românii - o Românie a celor care au și alta a celor care, din păcate, nu. În funcție de resursele la care au acces și la zona în care aceștia locuiesc, unii copii ajung să aibă parte de cele mai moderne unelte și tehnologii care să îi sprijine în învățare, dezvoltând de mici o cunoaștere profundă a științelor și abilități practice deosebite, dar și o dragoste deosebită pentru carte și școală. Pe de altă parte, din păcate, alți copii, care nu au acces la astfel de resurse, nu au ce să facă decât să se descurce așa cum pot și să vadă aceste tehnologii doar în videoclipuri pe TikTok.

Alături de 4 școli din zona noastră - Școala Gimnazială ”Ioan Opriș”, Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan”, Școala Gimnazială ”Simion Balint” Copăceni și Școala Gimnazială Viișoara, avem șansa să schimbăm această realitate și să transformăm, pentru sute de copii din Comunitatea Urbană Arieș, educația în aventură.

Cu puterea magică a câtorva reacții, comentarii și distribuiri, alături de asociație fiecare dintre noi poate aduce mai aproape de realitate acest vis! În această fază, 80% din punctajul necesar câștigării concursului de proiecte va fi dobândit printr-o prezentare detaliată pe care asociația o va susține la București. Restul de 20%, în schimb, vine din suportul obținut din partea comunității la postarea realizată pe pagina asociației.

Like-ul tău poate contribui la crearea poate unora dintre cele mai moderne laboratoare din zonă, chiar în Turda, Viișoara și Copăceni. Cum? Dai click pe următorul LINK: https://tinyurl.com/Sustine-dotarea-scolilor și lași un LIKE, COMENTARIU și DISTRIBUI să vadă cât mai mulți prieteni!

Este datoria nostră să arătăm că Turda, Copăceni, Viișoara și întreaga zonă Arieș să lucreze împreună pentru a da șansa prin educație, pentru sute de copii, dacă nu chiar mii de acum încolo, la a avea un viitor strălucit!

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest proiect pot contacta Asociația The Da Vinci System pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Asociația The Da Vinci System implementează de aproape 10 ani proiecte în comunitatea locală, în special axate pe sprijinul școlilor locale în activitatea lor educațională, find premiată în numeroase rânduri local, județean și național, datorită impactului deosebit în comunitate. Dacă sunteți interesați să sprijiniți activitatea organizației sau să ajutați cu derularea acestei campanii, puteți transmite propunerile dumneavoastră pe aceeași adresă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS