Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

„Competențe pentru Democrație” - Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Diverse
Tools
Typography

Prin intermediul proiectului "Competențe pentru Democrație", AMoS ED a oferit tinerilor oportunitatea de a-și valorifica ideile și abilitățile, de a deveni lideri și de a aduce schimbări pozitive în comunitatea lor.

Proiectul a avut drept scop dezvoltarea abilităților civice și democratice ale tinerilor, contribuind astfel la formarea unor cetățeni responsabili și activi în viața comunității.

20 de elevi de liceu din Comunitatea Urbană Arieș au avut oportunitatea de a învăța și de a aplica competențele necesare pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea lor. Tinerii au fost implicați într-o varietate de activități de dezvoltare a competențelor, cum ar fi discuții și soluționarea conflictelor, realizarea de prezentări școlare și filtrarea informațiilor de pe rețelele de socializare. Prin intermediul formării lor în cadrul proiectului, acești tineri au devenit modele pentru ceilalți tineri din comunitate, motivându-i să se dezvolte și să se implice în activități civice.

Tinerii au investit în activități mai bine de 30 de ore, care i-au pregătit să devină cetățeni responsabili și activi în viața comunității lor. Mai mult, proiectul a avut un impact social semnificativ, generând peste 30.000 de interacțiuni pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora au fost transmise rezultatele activităților.

Mai mult, în cadrul proiectului au avut loc și alte activități care au avut un impact semnificativ. Am organizat Gala Tineretului Arieșan, unde am premiat toți voluntarii implicați în comunitate, recunoscându-le eforturile și angajamentul lor. Pentru mai multe informații despre proiectul "Competențe pentru Democrație", vă invităm să accesați site-ul: www.amosed.ro/competente-pentru-democratie

Proiectul "Competențe pentru Democrație" este finanțat prin Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene. Mulțumim Corpul European de Solidaritate pentru sprijinul acordat, cât și comunității pentru susținere. Credem în puterea tinerilor de a face diferența și suntem determinați să continuăm să ne implicăm activ în proiecte care aduc un impact pozitiv în comunitate!

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică răspunde, prin activitățile sale, unui context cultural definit de lipsa de oportunități de dezvoltare a tinerilor din comunitate. Proiectele sale susțin dezvoltarea culturală și educațională a tinerilor, contribuind la formarea unor deprinderi personale și profesionale încă din perioada liceului, care să le crească șansa de angajabilitate odată cu intrarea pe piața muncii.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele desfășurate de Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, urmărește pagina de Facebook AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram amos.romania (www.instagram.com/amos.romania/) sau vizitează-ne pe www.amosed.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS