Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Voluntarii sanitari învață comunitatea turdeană tehnici de bază de prim-ajutor!

Diverse
Tools
Typography

Voluntarii sanitari din cadrul proiectului Cursuri de Prim Ajutor realizează i serie de videoclipuri instructive cu privire la tehnici de acordare a primului ajutor în diferite situații.

Viața este plină de situații neprevăzute, iar momente riscante pot apărea oricând. La nivel global, oamenii suferă de atacuri de cord, de pierderea conștiinței, de răni grave, de arsuri și tot felul de accidente care le pot pune viața în pericol. Tocmai de aceea, în cadrul proiectului Cursuri de Prim Ajutor, dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, o echipă de voluntari sanitari au depus eforturi în ultimele săptămâni pentru a realiza o serie de videoclipuri educative care abordează astfel de tematici.

De la ce trebuie să faci în momentul în care ești înțepat de o albină, cum poți trata o sângerare abundentă, la cum poți aplica corect manevra de resuscitare cardio-respiratorie, seria de videoclipuri îți va pune bazele unui set de cunoștințe în ceea ce privește primul-ajutor, pentru a contribui și tu la salvarea de vieți omenești!

Dacă vrei să urmărești și tu seria de videoclipuri, Asociația Club Științific Turda te invită să vizitezi pagina de Facebook, accesând link-ul: https://www.facebook.com/ClubStiintificTurda.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Scopul proiectului Cursuri de Prim Ajutor este de a înzestra tinerii turdeni cu abilitățile necesare pentru a contribui la salvarea de vieți omenești. Pe parcursul a câteva luni, vom dezvolta competențe media în rândul unui grup de 10 voluntari sanitari, vom realiza materiale video instructive cu privire la importanța cunoașterii și acordarea primului ajutor și vom realiza cursuri practice cu cel puțin 100 de elevi, pentru formarea competențelor de bază pentru acordarea primului ajutor.

Pentru mai multe detalii cu privire la proiectul Cursuri de Prim Ajutor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0740 599 571 (Mînican Ligia, Coordonator Proiect) sau pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Puteți rămâne la curent cu alte inițiative similare, urmărindu-ne pe pagina de Facebook Club Științific Turda, accesând link-ul: https://www.facebook.com/ClubStiintificTurda.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS