Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Câte cadre didactice au fost validate pentru concursul de ocupare a funcţiilor de directori? Vezi calendarul concursului şi lista funcţiilor vacante

Diverse
Tools
Typography

Joi, 8 septembrie 2022, la centrul de concurs de la Colegiul Tehnic "Energetic", Cluj-Napoca s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj, în conformitate cu prevederile Metodologiei de concurs și a calendarului specific, precizate prin O.M.E., nr. 4597/ 6.08.2021 și O.M.E., nr. 5195/03.09.2021, funcții rămase vacante, ca umare a desfășurării edițiilor anterioare a concursului, în perioadele septembrie-decembrie 2021, respectiv ianuarie-martie 2022.

În județul Cluj, pentru ocuparea celor 20 de funcții vacante de director și director adjunct (14 funcții vacante de director, 6 funcții vacante de director adjunct) s-au înscris și au fost validate 21 de cadre didactice.
În vederea susținerii probei scrise, accesul candidaților în sălile de concurs monitorizate audio-video este permis în intervalul orar 9:00-9:30. Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10:00 și are o durată de maximum 120 de minute. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul itemilor vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.
Ulterior finalizării testului standardizat din cadrul probei scrise, candidații rămân în sala în care au susținut proba scrisă, în vederea participării la etapa de evaluare a lucrărilor scrise.

Candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct vor susține proba de interviu în perioada 22-29 septembrie 2022, conform unui grafic stabilit de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Afișarea listei cu rezultatele candidaților, ca urmare a desfășurării probei scrise, precum și a rezultatelor din cadrul probei de interviu, respectiv a rezultatelor finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza codului unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din „Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD)”, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Calendarul următoarelor etape, din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, sesiunea iunie-octombrie 2022, este următorul:

8 septembrie Desfăşurarea probei scrise
8 septembrie Afişarea rezultatelor la proba scrisă
8-9 septembrie Depunerea contestaţiilor la proba scrisă
12-13 septembrie Soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă
13 septembrie Afişarea rezultatelor finale la proba scrisă
14-18 septembrie Înregistrarea opţiunilor candidaţilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, depunerea documentelor pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare, conform art. 8 alin. (1) lit. n)
19-20 septembrie Constituirea comisiilor pentru proba de interviu
21 septembrie Publicarea graficului de desfăşurare a interviurilor
22-29 septembrie Desfăşurarea probei de interviu
23-30 septembrie Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor la proba de interviu
30 septembrie Afişarea rezultatelor finale ale concursului
3 octombrie Exprimarea opţiunilor candidaţilor declaraţi admişi pentru mai multe funcţii/unităţi de învăţământ
4 octombrie Validarea rezultatelor finale
5 octombrie Emiterea deciziilor de numire

 Lista funcțiilor vacante de conducere pentru directori și directori adjuncți, pentru care se organizează concursul la nivelul județului Cluj poate fi consultată în anexa atașată prezentului comunicat de presă și pe site-ul I.Ș.J. Cluj.

Comunicare instituțională, I.Ș.J. Cluj

Anexa
Lista funcțiilor vacante de conducere pentru directori și directori adjuncți, în județul Cluj, sesiunea iunie- octombrie 2022

16.

Nr. crt. Unitatea de învățământ preuniversitar Localitatea Funcția vacantă
(Director/Director adjunct)
1. Colegiul Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr" Cluj-Napoca Cluj-Napoca Director
2. Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" Câmpia Turzii Câmpia Turzii Director adjunct
3. Grădinița Cu Program Prelungit "Veseliei" Gherla Gherla Director
4. Liceul Teologic Reformat Cluj-Napoca Cluj-Napoca Director adjunct
5. Școala Gimnazială "Avram Iancu" Câmpia Turzii Câmpia Turzii Director adjunct
6. Școala Gimnazială "Ioan Alexandru" Sânpaul, Com. Sânpaul Sânpaul Director
7. Școala Gimnazială "Ioan Bob" Cluj-Napoca Cluj-Napoca Director
8. Școala Gimnazială "Kos Karoly" Izvoru Crișului, Com. Izvoru Crișului Izvoru Crișului Director
9. Școala Gimnazială "Mihai Viteazul" Câmpia Turzii Câmpia Turzii Director adjunct
10. Școala Gimnazială "Nicolae Titulescu" Cluj-Napoca Cluj-Napoca Director adjunct
11. Școala Gimnazială Cutca, Com. Sânmartin Sânmartin Director
12. Școala Gimnazială Mintiu Gherlii, Com. Mintiu Gherlii Mintiu Gherlii Director
13. Școala Gimnazială Moldovenești, Com. Moldovenești Moldovenești Director
14. Școala Gimnazială Nireș, Com. Mica Mica Director
15. Școala Gimnazială Săcuieu, Com. Săcuieu Săcuieu Director
16. Școala Gimnazială Viișoara, Com. Viișoara Viișoara Director adjunct
17. Școala Primară Aiton, Com. Aiton Aiton Director
18. Școala Primară Fizeșu Gherlii, Com. Fizeșu Gherlii Fizeșu Gherlii Director
19. Școala Primară Jichișu De Jos, Com. Jichișu De Jos Jichișu de Jos Director
20. Școala Profesională Specială "Samus" Cluj - Napoca Cluj-Napoca Director

Comunicare instituțională, I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS