Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sat, Dec
145 New Articles

Mesajul primarului Dorin Lojigan, cu ocazia noului an școlar

Diverse
Tools
Typography

După o vacanță frumoasă, cu multe experiențe și momente de relaxare, școlile și grădinițele din Municipiul Câmpia Turzii vor fi, din nou, animate de glasurile copiilor.

Poate unii dintre voi abia așteaptă momentul reîntâlnirii cu profesorii și colegii, alții probabil au nevoie de o mică acomodare. Indiferent de situație, sunt convins și am încredere că veți reuși cu toții să fiți o echipă.

De asemenea unitățile de învățământ preșcolar și preuniversitar din municipiul nostru sunt pregătite și în acest an, din punct de vedere al infrastructurii, să livreze cel mai bun act educațional posibil pentru elevi.

Multă baftă, tuturor, în noul an școlar, cu noi provocări atât pentru elevi, cât și pentru părinți și, desigur, profesori!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS