Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mesajul primarului Dorin Lojigan, cu ocazia începerii noului an școlar

Diverse
Tools
Typography

Stimați elevi, profesori și părinți,

Începem astăzi al doilea an școlar în context pandemic. Dacă debutul anului trecut a fost unul dificil, cu informații contradictorii, cu multă doză de necunoscut, astăzi – lucrurile stau puțin diferit.

75% dintre profesorii din județul nostru sunt vaccinați, de asemenea, mulți elevi cu vârsta peste 12 ani au primit serul anti-COVID-19 și, spre deosebire de anul trecut, condițiile sunt mai relaxate.

Totuși, această perioadă rămâne una dificilă, cu restricții și obligații menite să ne asigure sănătatea, dar și continuitatea cursurilor cu prezență fizică.

Dragi elevi,

Generația voastră este una a învingătorilor, a celor care trec peste orice obstacol și se adaptează la nou și la necunoscut, reușind să obțină maximul din orice situație. Adaptabilitatea, inteligența și capacitatea de care dați dovadă mă uimesc, cu fiecare zi, determinându-mă să fiu tot mai încrezător în abilitatea voastră de a face față acestei perioade grele. Vă urez mult succes în acest an școlar, să fiți sănătoși și, totodată, vă îndemn să respectați indicațiile dascălilor voștri, pentru ca fiecare dintre voi să poată să ducă la bun sfârșit acest an școlar.

Stimați profesori,

Nobila dumneavoastră meserie este, deopotrivă, una aducătoare de satisfacții, dar care vă aduce și provocări. Apreciez în mod deosebit modul în care, în anul școlar precedent, ați reușit să faceți față situației epidemiologice. Sunt convins că dragostea care fundamentează profesia dumneavoastră vă va determina să-i ghidați pe elevii voștri către tainele educației, și în anul școlar 2021-2022. Totodată, am încrederea că rezultatele pe care cei mici le vor obține la tezele semestriale, testările naționale și bacalaureat vor reflecta abilitățile dumneavoastră de dascăli și pedagogi.

Dragi părinți,

Să aveți încredere maximă, atât în instituția școlară, cât și în dascăli și administrația publică locală. Împreună, ne vom concentra eforturile pentru ca elevii noștri să-și desfășoare activitatea într-un mediu sigur și adecvat performanțelor școlare.

Să fiți convinși că fiecare decizie luată atât la nivel școlar, local, județean sau național, are în vedere sănătatea, siguranța și performanțele școlare ale copiilor voștri.

Multă baftă în noul an școlar!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS