Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cristian Matei: “Succes în noul an școlar, dragi profesori și elevi!”

Diverse
Tools
Typography

Indiferent de cum va decurge acest an, am certitudinea că veți rămâne încrezători și puternici, iar împreună ne vom asigura ca atât elevii, cât și fiecare dintre dumneavoastră să fie în siguranță.

Îndemnul meu pentru voi toți este să continuați să visați și să luptați pentru atingerea tuturor obiectivelor pe care vi le-ați propus.  

Vă doresc ca în noul an școlar, puterea și curajul să vă însoțească mereu și să nu uitați că atunci când există dorință, totul este posibil. În calea succesului dumneavoastră, elevi sau profesori, nu poate sta nimic, nici măcar o pandemie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS