Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Medalii și premii pentru elevii clujeni la Concursul Interdisciplinar,,Conference of Young Scientists”, 2021

Diverse
Tools
Typography

Miercuri, 2 iunie 2021, a fost organizată la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj festivitatea de premiere a elevilor clujeni, medaliați la Concursului Interdisciplinar ,,Conference of Young Scientists”, aprilie 2021.

În cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Concursului Interdisciplinar „Conference of Young Scientists” care a avut loc la Belgrad, în perioada 23-26 aprilie 2021, elevii clujeni au obținut trei medalii de argint, o medalie de bronz și o diplomă de participare la secțiunile Environmental science și Informatics. Elevii premiați sunt:

  • Secțiunea Environmental science

 Boar A. Andrada, clasa a XI-a, Seminarul Teologic Ortodox, Cluj-Napoca, medalia de argint, Prof.dr. Delia Marcu;

 Gombar A. Anna, clasa a XII-a, Liceul Teologic Reformat, Cluj-Napoca, medalia de argint, Prof. Katalin Mihályfalvi;

 Székely-Varga B. Szilárd, clasa a XII-a, Liceul Teologic Reformat, Cluj-Napoca, medalia de argint, Prof. Katalin Mihályfalvi;

 Mihacea I. Ioana, clasa a XII-a, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Cluj-Napoca, medalia de bronz, Prof. Ioana Mihacea, Prof. Oana Bârtaș

  • Secțiunea Informatics

 Liscan C. I. Rareș, clasa a XII-a, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Turda, diplomă de participare, Profesori Prof.dr. Dumitru Georgescu, Prof. Ligia Mînican.

,,Ne bucură performanța elevilor clujeni și îi felicităm și pe ei și pe cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea lor, iar rezultatele  sunt cu atât mai valoroase în contextul acestui an școlar în care nu s-au putut desfășura olimpiade și concursuri care să le permită câștigătorilor participarea la etapele internaționale. Aceste premii le asigură elevilor clujeni accesul în învățământul superior și drumul unor reușite în domeniul inovării științifice, care ne vor face mândri de ei peste ani” a declarat doamna Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS