Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Diana Drăghiţă, Vlada Iacubovschi şi Emma Săvan sunt câştigătorii concursului naţional de eseuri organizat de Biblioteca “Teodor Murăşanu”

Diverse
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 5- 28 Mai 2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs nu a mai fost lectura, ca în anii precedenți, ci ”Amintiri din anii pandemiei”. Concursul s-a desfășurat pe 2 secțiuni: una dedicată elevilor de gimnaziu și alta dedicată liceenilor din toate judetele țării.

La secțiunea dedicată elevilor de liceu s-au înscris 11 participanți (din Tg Mureș - 7 şi din Turda, Iași, Avrig și Constanţa, câte 1). Premiul I a fost acordat, la egalitate, elevelor Drăghiță Diana (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș) și Iacubovschi Vlada (cls a XI-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș). Premiul II s-a decernat elevelor Vovea Mădălina (cls a XII-a B Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda) și Udișteanu Teodora (cls a X-a Colegiul Național Iași). Adam Alexandru (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh. Șincai” Tg Mureș) a primit Premiul III, iar Păcuraru Alexandru-Ilie (cls a XI-a B Liceul Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig) a primit Mențiune.

La secțiunea dedicată elevilor de gimnaziu au participat  tot 11 elevi (2 din Luduș, 1 din București și 8 din Turda). Clasamentul se prezintă în modul următor:

Premiul I - Săvan Emma (Cls a VIII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda) și Balla Alexandra (Cls a VII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda)

Premiul II - Burcea Mara (Cls a VIII-a B Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” București) și Pop Ariana-Sara (Cls a V-a B Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda)

Premiul III -Porcilă Ovidiu (Cls a VIII-a C Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda)

Mențiune: Buza-Bubău Sidonia-Maria (Cls a VII-a A Școala Gimnazială Nr. 1 Luduș)

Organizatorii mulțumesc și felicită toți participanții. Datorită vremii nefavorabile anunțate pentru ziua de 1 Iunie, nu se mai organizează festivitatea de premiere. Elevii din Turda se pot prezenta după premii la sediul central al bibliotecii începând de Miercuri, 2 Iunie a.c., între orele 7-18. Câștigătorilor din alte localități li se trimit premiile (diplome și cărți) prin poștă.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS