Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

IŞJ Cluj: Referitor la apariția în mass-media a unor informații cu privire la accesarea, în mod nerecunoscut, a platformei unității de învățământ preuniversitar a Liceului de Arte Plastice Romul Ladea, Cluj-Napoca

Diverse
Tools
Typography

Săptămâna trecută, în cadrul unei audiențe solicitate de către părintele unei eleve din clasa a VII-a, de la Liceul de Arte Plastice Romul Ladea Cluj-Napoca, am fost informați că, în repetate rânduri, pe conturile platformei educaționale online, de la nivelul unității de învățământ, intră persoane necunoscute care deranjează orele și transmit conținuturi neadecvate.
Am luat imediat legătura cu conducerea unității de învățământ și le-am solicitat să depună o plângere la Poliție, pentru ca reprezentanții platformei educaționale online să poată oferi informații cu privire la acele conturi atribuite școlii de pe care intră persoane necunoscute.
În acest moment, este în curs o cercetare a instituțiilor abilitate, pentru a identifica  persoanele care se fac vinovate de această infracțiune” a declarat doamna Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS