Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Concurs de videoclipuri de informare cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale

Diverse
Tools
Typography

Tinerii din Turda au făcut alt proiect cu rezultate extraordinare. Sărbătorind Ziua Mondială a Sănătății Mintale, asociția AMoS ED a organizat un concurs care a constat în realizarea unor videoclip-uri care să tragă un semnal de alarmă populației, cu privire la sănătatea mintală.

Proiectul s-a desfășurat în doua săptămâni de training-uri și filmări, participanții având la dispoziție un studiou de filmat, dotat cu aparatura necesară pentru ca vudeoclip-urile să iasă cât mai calitative. Concursul a constat în strângerea a cât mai multe de like-uri, pe echipă, iar echipa câștigătoare a fost formată din Elizabeth Kirlay, Soporan Alex și Rizoiu Tudor care au reușit sa stângă 1.171 de like-uri. Mai mult decât atat, toate videoclipurile au reușit sa strângă 3.164 de like-uri. Acestea pot fi vizionate pe pagina de Facebook a asociației, https://www.facebook.com/GrupurileDaVinci/.

Proiectul a fost finanțat de către Start ONG, Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu social și cultural. Valoarea totală a programuluieste de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finan țare comunitara destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-guvernamentale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS