Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

AMoS ED a încheiat prima parte de colectare-recondiționare-donare din cadrul proiectului Connect:ED

Diverse
Tools
Typography

Din Septembrie încoace, proiectul Connect:ED se străduiește să ofere câte o șansă la educație pentru cât mai mulți elevi din familii defavorizate din satele din împrejurimile Turzii exclusiv pentru scoala online, prin donarea aparaturii necesare studierii.

Datorită implicării  cetățenilor turdeni, prin donațiile acestora, am reușit  să încheiem prima parte de donare a aparatelor electronice către copii. Proces care a constat în colectarea, recondiționarea și dezinfectarea tuturor aparaturii donate, iar mai apoi distribuirea lor în școlile implicate în program, acestea fiind: Școala Gimnazială "Ioan Bujor" din Petreștii de Jos, Școala gimnazială "Simion Balint", Copăceni și Școala cu clasele V-VIII, din Tureni.

 Mulțumim coordonatorului de proiect Horia Roman-Crișan care, împreună cu echipa sa extraordinară formată din: Timea Piper, Mălina Sălăgean, Alexandru Lup, Călin Crișan, Alexia Fodor și Oana Stoica a dus această primă etapă la bun sfârșit. De asemenea dorim să le mulțumim pe această cale celorlalți colaboratori care ne-au ajutat să facem viața unor copii un pic mai bună, și anume: donatorilor, fără de care acest traget nu ar fi fost atins atât de repede, firmelor de electronice care ne-au ajutat cu recondiționarea aparaturii: Cumuluserv si OCD Reparații Calculatoare și centrului CIVIC, unde s-a depus toată apartura.

Nu ne oprim aici, vrem ca, cât mai mulți elevi să aibă acces la educație, iar pentru asta avem nevoie de cât mai multe donații. Dacă vreți să contribuiți, puteți intra pe linkul de mai jos pentru mai multe informații.

http://connected.amosed.ro

Acest proiect este dezvoltat de AMoS ED, în parteneriat cu CIVIC.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS