Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Grădiniţa “Lumea prichindeilor” din Câmpia Turzii trece la scenariul 2 de funcţionare. Unităţile de învăţământ din Tritenii de Jos, Floreşti şi Cluj-Napoca, exclusiv online!

Diverse
Tools
Typography

Creşterea ratei incidenţei în unele unităţi administrativ teritoriale de pe raza judeţului Cluj a dus la noi măsuri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă privind desfăşurare cursurilor în unele instituţii de învăţământ.

Astfel, prin Hotărârea nr. 56/20.10.2020 s-a decis trecerea de la scenariul de funcționare actual la scenariul de funcționare 3, începând cu data de 22.10.2020, pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza următoarelor unități administrativ teritoriale: municipiul Cluj-Napoca, comuna Florești și comuna Tritenii de Jos. Astfel, sunt suspendate temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă din aceste unităţi de învăţământ, cursurile desfăşurându-se online

De asemenea, pentru grădiniţa “Lumea prichindeilor” (Câmpia Turzii) se trece de la scenariul 1 la scenariul 2 începând cu data de 21.10.2020.

Vezi, mai jos, în detaliu:

Hotărârea CJSU nr. 56/20.10.2020 şi

Anexa la Hotărârea CJSU nr. 56/20.10.2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS