Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sat, Dec
275 New Articles

ISJ anunţă investiţii pentru protecţie sanitară: măşti şi dezinfectanţi

Diverse
Typography

Având în vedere prevederile HG, nr. 756, din 10.09.2020, privind aprobarea Programului național Educația în siguranță, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a realizat achiziții pentru 68 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, constând în materiale de protecție sanitară:

  • 700 măști, în cuantum de 200.000 lei;
  • 746 litri de dezinfectanți, în cuantum de 50.000 lei.

În perioada 12-16 octombrie 2020, Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară activitatea de distribuire a acestor materiale sanitare  unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, conform unui grafic comunicat la nivel de rețea școlară.

În ceea ce privește achiziția de tablete, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj informează opinia publică cu privire la faptul că toată documentația aferentă achiziționării celor 1.890 de tablete se regăsește încărcată pe portalul SICAP, în faza de depunere a ofertelor de către furnizorii interesați, cu termen 20 octombrie 2020.

În paralel, Inspectoratul Școlar Județean Cluj pregătește și documentația pentru achiziția de materiale sanitare, tablete și echipamente IT, în conformitate cu dispozițiile OUG, nr. 144/2020, necesare desfășurării activităților didactice online, în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS