Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, cu bani europeni

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru obiectivul Lucrări de construcții – Reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, instituție de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.

Scopul general al proiectului, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, îl reprezintă creșterea gradului de participare în învățământul preșcolar, primar și gimnazial la nivelul Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz Kozmutza Flóra” din Cluj-Napoca, iar obiectivul specific vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea clădirii atelierelor.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește și îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților educaționale și asigurarea unor facilități necesare desfășurării procesului instructiv-educativ.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3.899.381,70 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 iunie a.c., ora 15:00.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS