Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, May
98 New Articles

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda

A. Iancu
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Turda vă invită, dragi viitori elevi, părinți, chiar și bunici, la Ziua Porților Deschise, unde veți putea cunoaște oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii în clasa pregătitoare.

Vă așteptăm cu brațele deschise și multe, multe surprize, miercuri, 7 martie 2018,  între orele 10.00 – 18.00.

Veți avea posibilitatea de a vizita școala, sălile de clasă în care se vor desfășura cursurile claselor pregătitoare, dar și de a participa la ateliere interactive, împreună cu doamnele învățătoare care vă vor conduce pe calea învățăturii în anul școlar următor.

Prin aceste activităţi, noi, cadrele didactice ale şcolii dorim să venim în întâmpinarea dorinței părinților care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii lor.

Dorim ca, prin această activitate, preșcolarii de acum, viitorii elevi, să se familiarizeze cu mediul şcolar, și, împreună cu părinții, să cunoască concret condiţiie de învăţare oferite de şcoală, activităţile şi performanţele actualilor elevi ai școlii.

Va asteptam cu drag!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS