Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” premiată la ”Creatori de educație”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Prima ediție a Conferinței Naționale „Creatori de Educație”, dedicată bunelor practici în educație, în cadrul proiectului Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți - CRED, are loc în perioada 4-5 decembrie 2019 la București.

Conferința a fost deschisă de către ministrul Educației și Cercetării, doamna Monica Cristina Anisie.

Evenimentul reprezintă o premieră pentru mediul educațional preuniversitar din România, principalul său obiectiv fiind acela de diseminare a bunelor practici din învățământul primar și gimnazial românesc, inițiate atât de mediul public, cât și nonguvernamental și privat.

Un moment important din cadrul Conferinței a fost cel al premierii câștigătorilor selecției naționale „Creatori de Educație”, cadre didactice care au demonstrat că sunt conectate la lumea mereu în schimbare, că sunt dornice și interesate de permanenta dezvoltare profesională.

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a fost premiată în cadrul acestei selecții naționale pentru Proiectul educativ Festivalul de teatru pentru elevi ”Alter Ego”, proiect coordonat de prof. Octavian Gruian.

CPPE,
Prof. Octavian Gruian

Director Școala  Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda,
Prof. Gianina Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS