Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” îşi deschide porţile pentru viitorii şcolari

T. Murăşanu
Tools
Typography

În cadrul unei acţiuni intitulate “Porţi deschise pentru viitor”, Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” din Turda organizează activitatea “Ziua Porţilor Deschise”, eveniment adresat viitorilor elevi ai şcolii turdene.

Potrivit comunicatului făcut public în acest sens de instituţia de învăţământ, activitatea are loc în primele două zile ale săptămânii viitoare - luni şi marţi, respectiv 27 şi 28 februarie 2017 - iar pe parcursul acestei activităţi  “părinții și viitorii elevi vor putea vizita școala și vor putea sta de vorbă cu cadrele didactice în zilele de 27 februarie (la clădirea de pe strada Gh. Barițiu nr. 57-65),  respectiv 28 februarie (la clădirea de pe strada Dr. Ioan Rațiu nr. 53) în intervalul orar 12:00-17:00”.

Evenimentul este prilejul perfect pentru ca toți cei interesați - părinți, bunici și copii - să descopere oferta educațională și baza materială a uneia dintre cele mai moderne și mai prestigioase instituții de învățământ primar și gimnazial din Turda”, se mai preciza în comunicatul transmis de către Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” din Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS