Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Finalizarea proiectului: Integrarea Uneltelor Digitale în Activitatea de Predare - un proiect organizat de Școala Gimnazială Teodor Murășanu

T. Murăşanu
Tools
Typography

Integrarea Uneltelor Digitale în Activitatea de Predare este un proiect organizat de Școala Gimnazială Teodor Murășanu, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care a oferit șansa elevilor de gimnaziu să își dezvolte abilități în sfera domeniului digital utilizând tablete grafice care vor fi achiziționate pentru desfășurarea orelor de curs.

În ultimele 2 luni, Școala Gimnazială Teodor Murășanu a trecut printr-un proces complex de formare și dezvoltare digitală. Școala a integrat unelte digitale în activitatea de predare în cadrul orelor de curs folosind tablete grafice. Tabletele grafice reprezintă o unealtă inovativă și actuală de dezvoltare digitală.

Cadrele didactice au trecut printr-o perioadă de formare în care au participat la training-uri și workshop-uri din cadrul proiectului menite să le ofere informațiile necesare utilizării tabletelor grafice. În urma perioadei de formare pentru dascăli, aceștia au pus în practică informațiile și aptitudinile deprinse în cadrul training-urilor prin predarea la orele de curs folosind uneltele digitale împreună cu elevii.

Interacțiunea cu aparatura digitală a fost una interesantă pentru elevi. Aceștia au învățat să folosească tabletele grafice prin diferite activități pe care profesorii le-au pregătit pentru orele de curs. Domeniul digital se află în plină dezvoltare la momentul actual, la nivel mondial. Astfel, Proiectul Școlii Gimnaziale face o investiție de termen lung direct în comunitatea locală deschizând noi orizonturi tinerilor de gimnaziu cu privirea la dezvoltarea unei posibile cariere de viitor în domeniul digital.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.
Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS