Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Mon, Aug
160 New Articles

Marginean si Botezan isi pun sperante in Brasov

Actualitate
Typography

Preşedintele filialei Cluj a Asociaţiei Pacienţilor cu afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO), Stelian Mărginean, a anunţat joi, 4 octombrie, că va fi prezent la Barşov la conferinţa naţională APAH-RO.

"Săptămâna viitoare o să plecăm, o delegaţie - subsemnatul şi domnul Liviu Botezan - la Braşov, pentru patru zile, la conferinţa naţională" preciza, în clar, Stelian Mărginean, adăugând că perioada petrecută la conferinţa de la Braşov va fi un bun prilej pentru a avea întâlniri cu "asociaţii de profil cel puţin din Suedia, care doresc să dezvolte programe în România". Evident, era vorba de programe care se concentrează asupra pacienţilor cu afecţiuni hepatice.
Nu în ultimul rând, Stelian Mărginean preciza că la conferinţa naţională de la Braşov vor mai fi prezente asociaţii din Austria, Germania, Spania şi Anglia, conferinţa fiind un bun prilej de stabilire de contacte care ar putea fi baza unor colaborări ulterioare.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS