Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Roman catre Oleleu: "Sa va fie gura aurita!"

Actualitate
Tools
Typography

Urarea a fost făcută de către primarul comunei Viişoara, Ioan Roman, către vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu, într-un context în care cel din urmă a făcut promisiuni.

Şi promisiunile au fost făcute la deschiderea oficială a celei de-a opta ediţii a Zilei Recoltei de la Câmpia Turzii, eveniment devenit tradiţie şi care adună din ce în ce mai mulţi producători şi cumpărători.

Avertisment: Cocalarilor, maneliştilor, să ştiţi că "gură aurită" nu e ce credeţi voi! nu e despre dinţi de aur nici despre lanţuri de aur şi nici Salam n-a fost să cânte la Ziua Recoltei la Câmpia Turzii. Deci, cu disimulat respect, vă aducem la cunoştinţă fără număr că doar din pură greşeală aţi nimerit pe acest site întrebându-vă retoric "Taraf TV e aici?". Ei bine, nu e! Aşa că pa!

Deci, la momentul la care a luat cuvântul, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj s-a adresat celor prezenţi şi în termeni de promisiuni, mai exact că există şanse ca anul viitor, de Ziua Recoltei, să poată aduce vestea bună pentru producătorii agricoli: inaugurarea centrului de colectare şi procesare a legumelor şi fructelor din zona Câmpia Turzii - Viişoara.

La o astfel de veste, primarul comunei Viişoara nu avea cum să se simtă decât bucuros şi plin de speranţă în legătură cu promisiunile făcute de colegul de partid, aşa că Ioan Roman nu a putut decât să spună: "Domnu' vicepreşedinte, să vă fie gura aurită! Noi ne punem speranţe în ceea ce aţi spus dumneavoastră".

Din spatele aceluiaşi microfon, Nemeti Andrei - consilier din partea UDMR în Consiliul Judeţean Cluj - s-a alăturat valului de promisiuni: "mie-mi rămâne să fiu alături de ei şi să vedem realizat acest centru de prelucrare a produselor dumneavoastră. Să sperăm că şi colegii vor da semne înspre realizarea acestui obiectiv".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS