Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Peste 11.000 de lei costă tratarea un pacient de COVID-19 spitalizat. Vezi maximul de cost per pacient!

Sănătate
Tools
Typography

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a oferit date despre costurile aproximative pe care le presupune tratamentul pentru vindecarea unui pacient infectat cu noul SARS-Cov2 care este internat într-o unitate spitalicească specializată.

Menţionând că este greu de prezentat un cost per pacient având în vedere că există o mulţime de variabile de luat în calcul în funcţie de fiecare situaţie în parte, în funcţie de fiecare pacient, totuşi, prefectul Mircea Abrudean a explicat că un cost mediu este de aproximativ 11.200 deli/pacient vindecat.

De asemenea, prefectul judeţului Cluj a menţionat că, până în prezent, cel mai mare cost înregistrat pentru tratarea unui pacient internat a trecut de 300 mil lei vechi, mai exact 33.800 lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS