Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Noi dotări, în valoare de peste 2,6 milioane de lei, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Sănătate
Tools
Typography

Echipamentele vor fi achiziționate de Consiliul Județean, din fonduri europene, în vederea reducerii riscului de infecții nosocomiale

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 32 de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Cu o valoare totală estimată de 2.670.520 lei, dotările prevăzute în această primă licitație vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Avem convingerea că dotările pe care le vom achiziționa cu ajutorul fondurilor europene vor contribui atât la creșterea calității actului medical, cât și la protejarea vieții și a sănătății pacienților și a întregului personal. Investițiile noastre în dotarea și modernizarea spitalelor vor continua!”

Unitatea medicală aflată în subordinea forului administrativ județean va beneficia, astfel, de o platformă automată pentru procesarea probelor microbiologice, un sistem automat de identificare a microorganismelor, bazat pe spectrometru de masă, 10 sisteme de purificare și dezinfectare a aerului, 10 sisteme de troliu modular flexibil pentru colectarea și distribuția lenjeriei și 10 aparate de curățare cu abur uscat cu accesorii incluse.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 30 aprilie 2024, ora 15:00.

Biroul de presă

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS