Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Noi investiții în infrastructura Spitalului de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Sănătate
Tools
Typography

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 937.000 de lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Dotările de înaltă tehnologie sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate. Ne dorim să continuăm modernizarea spitalelor clujene și să contribuim la salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți.”

O parte din resursele financiare vor fi utilizate pentru a achiziționa un videobronhoscop flexibil, o trusă pentru bronhoscopie, o lampă scialitică, o lampă chirurgicală mobilă și o pernă de încălzire a plasmei.

Totodată, banii vor fi folosiți și pentru întocmirea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS