Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Noi echipamente medicale în dotarea Spitalului Militar, finanțate de Consiliul Județean Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca cu noi echipamente medicale.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acordăm o atenție aparte solicitărilor și nevoilor spitalelor clujene, dorința noastră fiind aceea de a contribui în mod direct la creșterea calității actului medical și la îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși pacienți. Aparatura medicală de ultimă generație este extrem de importantă în procesul de examinare, diagnosticare și tratare a persoanelor care se confruntă cu diverse probleme de sănătate.”

În cadrul unității sanitare au fost livrate un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil și unul fix de secreții bronșice, precum și un set container de sterilizare pentru chirurgie și unul pentru ortopedie.

Valoarea totală cumulată a noilor dotări este de de cca. 200.000 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS