Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Finalizare proiect APAH Transilvania

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor  cu  Afectiuni  Hepatice  din Transilvania, cu sediul în localitatea Turda., str. Luptatorilor, nr.11., CIF 26669026, are plăcerea de a vă anunța finalizarea proiectului cu titlul “Copii Sanatosi  Parinti Fericiti”.

Proiectul a beneficiat de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 12000, în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, și a HCL nr. 75 / 31.03.2022 și HCL nr. 149/ 04.07.2022.

Proiectul s-a desfășurat în perioada octombrie – noiembrie 2022 și a beneficiat de  cofinanțare din partea autorității finanțatoare în valoare de 12000 lei, respectiv 90 %  din valoarea eligibilă a proiectului.

Valoarea totală a proiectuluia fost de 13200 lei, din care contribuția beneficiarului a fost de 1200 lei, respectiv 10 % din valoarea eligibilă a proiectului.

Proiectul a răspuns nevoilor grupului țintă format din 880 prescolari, scolari si parinti din comunitatea municipiului Campia Turzii si a avut următoarele obiective:

  • Obiectiv general: regenerarea capacitatii de emulatie si reactie a comunitatii prin actul stiintific.
  • Obiective specifice: asimilarea de cunostiinte umaniste, stiintifice, tehnice si estetice și a îndeplinit următoarele rezultate: educarea prescolarilor si scolarilor referitor la igiena personala, preventia in hepatitele virale, constientizarea asupra problemelor de educare corporala, educarea parintilor in probleme de preventie pentru sanatate.

Reprezentant legal,
MARGINEAN STELIAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS