Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

APAH-RO anunţă proiectul Şcoala de Vară - Heplive!

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Transilvania a desfasurat  in data de 04 august 2022, atelierul Școala de vară „Heplive”, atelier dedicat elevilor și absolventilor Școlii postliceale „Henri Coandă”.

În cadrul atelierului actualii și vitorii asistenți medicali și-au dezvoltat cunostințele despre hepatitele virale și au învățat noi abilități de comunicare cu pacienții.

Elevii și absolventii au avut ocazia să-și îmbunătățească cunostințele despre hepatitele virale, învățând de la profesioniști de top.

De la domnul prof. dr. Vasile Andreica, medic primar gastroenterologie au primit informații valoroase despre patologia hepatică în cadrul prezentării „Hepatitele virale prezent și viitor” precum și particularități ale comunicării cu pacientul, în prezentarea „Importanța comunicării între cadrul medical și pacient”.

Doamna psiholog Cerasela Libeg a explicat detaliile comunicării cu pacientul din punctul de vedere al psihologului și a învățat viitorii și actualii asistenți medicali tehnici de combatere a stresului în vederea evitării bournoutului.

✅Despre rolul asistentului medical în comunicarea pentru sănătate și comunicarea în particular cu pacientul hepatic a discutat asistent medical Stan Diana, reprezentant al Școlii postliceale “Henri Coandă”.

✅Și pentru că toate acestea nu au fi putut avea loc fără implicarea asociației APAH Transilvania, asociație care desfasoară activități cu ajutorul voluntarilor doamna Cătălina Mărginean, director executiv APAH Transilvania a prezentat participanților „Rolul voluntariatului în comunitate”.

Proiectul Heplive a fost realizat prin implicarea voluntarilor APAH Transilvania în parteneriat cu Școala postliceală  “Henri Coandă” cu susținerea financiară a Consiliului Judetean Cluj.

Mulțumim pentru implicare!

Marginean Catalina
Dir. executiv Apah Transilvania

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS