Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, marcată de Consiliul Județean Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj susține demersurile prin intermediul cărora se marchează, în data de 14 iunie, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Astfel, în semn de solidaritate cu toți donatorii de sânge, care contribuie prin gestul lor la salvarea vieții sau la îmbunătățirea stării de sănătate a semenilor aflați în situații medicale dificile, în seara zilei de marți, 14 iunie 2022, sediul forului administrativ județean, situat în municipiul Cluj-Napoca, pe Calea Dorobanților, nr. 106, va fi iluminat în culoarea roșie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Încurajăm clujenii care pot dona, să o facă, cu atât mai mult cu cât în România și în Cluj este o nevoie permanentă de sânge și de componente sanguine. E important să fim alături de cei care au nevoie de transfuzii și să conștientizăm faptul că o donare poate salva două sau chiar trei vieți.”

Reamintim, în acest context, faptul că marți, 7 iunie a.c., președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat Protocolul de colaborare cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină „Prof. Dr. C. T. Nicolau” în vederea sprijinirii desfășurării unor acțiuni de donare de sânge. În baza acestuia, Consiliul Județean Cluj s-a implicat activ în campania de conștientizare derulată la nivelul județului Cluj și care a avut drept principal obiectiv creșterea numărului donatorilor de sânge.

Biroul de presă
14 iunie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS