Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
95 New Articles

O nouă investiție în infrastructura sanitară clujeană

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a alocat noi resurse financiare care vor fi utilizate în scopul achiziționării de aparatură medicală.

Astfel, forul administrativ județean a direcționat către Primăria municipiului Câmpia Turzii suma de 500.000 de lei, corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit pe anul 2022, în vederea dotării unității sanitare din localitate cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investiția este menită să contribuie în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și la salvarea a numeroase vieți omenești. Acest sprijin financiar este foarte util în contextul în care instituția sanitară nu dispune de un RMN iar pacienții care necesită astfel de investigații amănunțite, de mare acuratețe, sunt transportați în alte spitale dotate cu asemenea aparatură.”

Echipamentul de înaltă tehnologie va fi instalat și pus în funcțiune în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS