Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

ISJ Cluj - Informare de presă privind desfășurarea probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, județul Cluj

Sănătate
Tools
Typography

Ieri, 15 octombrie 2021, la centrul de concurs de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", Cluj-Napoca s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj.

În județul Cluj, pentru ocuparea celor 293 de funcții vacante de director și director adjunct (214 funcții vacante de director, 79 funcții vacante de director adjunct) s-au înscris 315 cadre didactice, iar dintre acestea 313 cadre didactice au fost validate pentru a participa la probele din cadrul concursului.

În vederea susținerii probei scrise, în județul Cluj, astăzi, la proba scrisă,  s-au prezentat 301 candidați, 7 candidați au absentat de la această probă, iar 1 candidat s-a retras. Nu au fost înregistrate situații de fraudă/ tentativă de fraudă care să determine eliminarea candidaților de la susținerea acestei probe.  

Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, 4 cadre didactice înscrise și validate pentru a participa la probele din cadrul concursului  vor susține proba scrisă în sesiunea specială, joi, 28 octombrie 2021, în baza documentelor medicale justificative transmise comisiei județene, în perioada 14-25 octombrie 2021 (solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată). Prezentarea acestor documente constituie condiție obligatorie de participare la sesiunea specială pentru candidații amânați la proba scrisă de pe 15 octombrie 2021.

În județul Cluj, procentul de promovare pentru candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct este de 93,02%. Aceștia vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie -8 decembrie 2021, conform unui grafic stabilit de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Afișarea listei cu rezultatele candidaților, ca urmare a desfășurării probei scrise, precum și a rezultatelor din cadrul probei de interviu, respectiv a rezultatelor finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza codului unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD)”, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Rezultatele la proba scrisă vor fi afișate la sediul instituției I.Ș.J. Cluj, strada Argeș nr.24, Cluj-Napoca, precum și pe site-ul I.Ș.J. Cluj, în conformitate cu prevederile de procedură în vigoare.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS