Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Fără liste de așteptare la Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Cetățenii din Câmpia Turzii și, în general, din România care doresc să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2, o pot face fără probleme la Centrul de Vaccinare din Municipiul Câmpia Turzii.

Din datele prezentate pe https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ rezultă faptul că în acest moment, la Hala Agroalimentară nu există liste de așteptare pentru vaccinarea anti COVID-19.

În aceste condiții, lansăm un apel către populație pentru a se imuniza, în condiții optime, la Câmpia Turzii, cu vaccin Pfizer sau Moderna.

Județul Cluj are o rată de vaccinare de peste 40% și orice vaccin nou aplicat crește șansele de a reveni la o normalitate atât de mult așteptată pentru cetățenii județului Cluj.

Împreună, om cu om, oprim pandemia!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS