Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Noi doze de vaccin Pfizer/Biontech disponibile la Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Începând de azi, 27 februarie 2021, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii se pot înscrie la vaccinarea anti-COVID-19, cu vaccinul produs de Pfizer/Biontech.

Prin ordinul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, la nivelul județului Cluj au fost operaționalizate 5 fluxuri noi de vaccinare a cetățenilor, cu o capacitate de administrare de 60 de vaccinuri pe zi.

Unul dintre aceste fluxuri să află în Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii, situat în Hala Agroalimentară din Piața Mureșului.

Astfel, cetățenii cu vârste de peste 65 de ani, sau cu afecțiuni cronice (afecțiuni oncologice, diabetice, cardiovasculare sau cu dizabilități), se pot programa, începând de azi, 27.02.2021.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Totodată, acțiunea de imunizare a personalului didactic continuă la nivel național, până la data de 10 martie a.c.

De asemenea, în paralel, continuă programarea persoanelor înscrise în procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS