Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Asociaţia Autism Câmpia Turzii vă invită la sprijin şi colaborare

Social
Tools
Typography

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, asociaţia din Câmpia Turzii care se implica şi se preocupă în ajutarea copiilor cu autism se îndreaptă acum spre toţi cei care vor să contribuie, la rândul lor, să ducă mai departe această implicare.

Concret, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare, reprezentanţii Asociaţiei Autism Câmpia Turzii scriau:

“Dragi prieteni, avem din nou nevoie de ajutorul vostru! Acei dintre voi care doresc sa vina in sprijinul copiilor cu autism o pot face redirectionand 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra. Atasat regasiti formularul 230 pe care va rugam sa il completati. Ne vom ocupa noi de depunerea formularelor la Finante. Va rugam sa ne scrieti in privat. Va multumim!”

Alăturat mesajului, în postare s-a ataşat şi formularul pe care, cei care doresc, îl pot downloada şi completa.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS