Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Dorin Lojigan le-a adus o veste bună locuitorilor din cartierul Şarât | VIDEO

Social
Tools
Typography

Vestea pe care o avea viceprimarul Câmpiei Turzii pentru locuitorii cartierului Şarât a fost prezentată în cadrul unei întâlniri care a avut loc marţi, 19 aprilie, între liderii Grupului de Iniţiativă Cetăţenească Şarânt şi reprezentanţi ai administraţiei locale a municipiului.

"Iată că, poate, până la alegeri, veţia avea deschisă şi o farmacie pe Şarât" spunea Dorin lojigan completând că, de fapt, nu este vorba chiar de o farmacie, ci de o drogherie, adică un magazin care poate să vândă toate tipurile de medicamente pe care le vinde o farmacie, cu excepţia celor care se vând pe bază de reţetă compensată.

Informaţia dată de viceprimarul Câmpiei Turzii reprezentanţilor GIC Şarât a venit în contextul în care Dorin Lojigan îi felicita pe locuitorii din cartier crea au avut diverse iniţiative cetăţeneşti, unele dintre ele găsindu-şi rezolvare, cum ar fi montarea de camere de luat vederi în diverse puncte din cartier pentru combaterea infracţiunilor şi siguranţa cetăţenilor.

La fel de bun cunoscător al problemelor locuitorilor din cartier şi chiar participant la diverse întâlniri cetăţeneşti este şi primarul Radu Hanga, iar problema privind lipsa unei farmacii în cartier nu este una nouă şi locuitorii au adus-o în discuţie de fiecare dată când au avut ocazia.

Aşa cum a făcut-o şi în întâlniri precedente, primarul Radu Hanga a atras atenţia că inclusiv o farmacie sau o drogherie este o afacere, până la urmă. Dând exemplul unui cetăţean care iese de la policlinică cu reţeta şi preferă să îşi cumpere medicamentele, primarul Câmpiei Turzii spunea că perioada în care noua drogherie va sta deschisă ca punct de achiziţie de medicamente sau produse similare de către locuitorii din cartier depinde inclusiv de faptul dacă pentru administratorul drogheriei afacerea este rentabilă sau nu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS