Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Compania de Apa Aries a oferit cate o bucurie varstnicilor si copiilor de la "Acoperamantul Maicii Domnului"

Social
Tools
Typography

Şi în acest an, reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş, împreună cu managerul Cristian Matei, au fost alături atât de vârstnicii cazazaţi la centrul de îngrijire şi asistenţă "Acoperământul Maicii Domnului" cât şi de copii care frecventează grădiniţa socială amenajată în aceeaşi locaţie.

Însoţit de colegi, angajaţi ai companiei, directorul Cristian Matei a trecut din cameră în cameră pentru a oferifiecăruia din vârstnicii de la centru câte un pachet, dar şi o strângere de mână sau o urare de sănătate.

La fel ca în anii precedenţi, nici copiii de la grădiniţa socială care îşi desfăşoară activitatea în acelaşi centru nu au fost uitaţi de reprezentanţii Companiei de Apă Arie.

În schimbul darurilor primite, copiii le-au oferit reprezentanţilor lui Moş Crăciun un mic recital artistic compus din colinde şi cântece de crăciun dar şi din poezii de sezon.
De asemenea, copiii şi reprezentanţii CAA au făcut câteva fotografii împreună.

În vederea acţiunii Companiei de Apă Arieş desfăşurate azi, 16 decembrie, la centrul de îngrijire "Acoperământul Maicii Domnului" au fost pregătite 110 pachete pentru vârstnici şi 23 de pachete pentru micuţii de la grădiniţă, valorile fiecărui pachet fiind de aproximativ 10 lei (cele pentru copii) şi respectiv 20 de lei (cele pentru) vârstnici.

"Tradiţia este deja făcută, atât fizică, cât şi emoţională dar şi sentimentală. Suntem în al treilea an consecutiv aici şi aţi văzut că deja oamenii ne cunosc" spunea directorul Cristian Matei la finalul acţiunii de azi, mărturisind că din nou este încercat de un sentiment de emoţie la întâlnirea cu vârstnicii care au atâta nevoie de centrul de îngrijire.

"Felicit şi conducerea parohiei pentru ceea ce face, atât pe părintele Ştiopei cât şi pe părintele Zăhan, care fac nişte lucruri minunate", mai spunea Cristian Matei adăugând: "o să încercăm şi la nivel de Consiliu Judeţean să ajutăm parohia care are aceste două aşezăminte de aşa manieră încât să fie întotdeauna pline, să ofere la cât mai multă lume sprijin la vârstele pe care le au oamenii de aici".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS